Πατώματα

ΜΑΣΙΦ

Δρυς Λευκή

 

Το ξύλο της Δρυός χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χρόνια στην κατασκευή υψηλής αισθητικής και αξίας πατωμάτων. Ξύλο ανθεκτικό, ικανοποιητικής σταθερότητας και απαράμιλλης τελικής εμφάνισης, είναι η “Star” των παρκέτων.

Η πρώτη ύλη εισάγεται από επιλεγμένους προμηθευτές της Ευρώπης και της Αμερικής.

 

Ιρόκο

Από τα πιο δημοφιλή Αφρικάνικα ξύλα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το αρχικό του χρώμα είναι ανοιχτό καφέ που μεταβάλλεται από το φως σε σκούρο καφέ με χρυσίδουσα απόχρωση. Ξύλο αντοχής με πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Ιδανικό και για χρήση εξωτερικών χώρων.

 

Doussie - Lingue

Υλοτομούνται και εισάγονται στις Ευρωπαϊκές χώρες από την Αφρική. Από τα πιο ανθεκτικά ξύλα στον κόσμο, με υψηλές μηχανικές ιδιότητες. Το τελικό του χρώμα είναι ένα ζεστό ανοιχτό καφέ-κόκκινο. Είναι ξύλο πολύ σκληρό και σταθερό, με αντοχή στην υγρασία. Το Doussie-Lingue αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για ενδοδαπέδια θέρμανση.

Πατώματα

ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ

Τα προγυαλισμένα πατώματα παραδίδονται έτοιμα προς τοποθέτηση προσφέροντας ολοκληρωμένο φινίρισμα της ξύλινης επιφάνειάς τους. Επεξεργάζονται με τις τελειότερες τεχνικές μεθόδους (παλαίωση, βαφή, λουστράρισμα….) και δίνουν επιφάνειες υψηλής αισθητικής και ατελείωτης ποικιλίας σχεδίων.

Πατώματα

DECK

Δάπεδα εξωτερικού χώρου από τροπική ξυλεία, με λεία επιφάνεια ή με ραβδώσεις που μειώνουν την ολισθηρότητα.

Από τη φύση τους παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και αποτελούν θαυμάσια επιλογή για χώρους γύρω από πισίνες, βεράντες, εξωτερικές σκάλες και κατασκευές μέσα σε κήπους.

 

Πατώματα

 

 

Laminate

Η σειρά συνιστάται από μια μεγάλη ποικιλία αποτελούμενη από 12 νέες αποχρώσεις, 12 διαφορετικών ειδών ξύλου όπως είναι η οξιά, ο δρυς, η σφένδαμος, η καρυδιά, το teak, το βένγκε, η κερασιά κλπ., σε ανάγλυφη επιφάνεια. Τα laminate πατώματα παράγονται σε δύο κατηγορίες, την παραδοσιακή και μία ακόμη που αποτελείται από το ενσωματωμένο υπόστρωμα Underlay. Τα σχέδια των δαπέδων κατασκευάζονται με μονές, διπλές ή τριπλές σανίδες. Εξαιτίας του φινιρίσματός τους με τη δομή της επιφάνειας, το ξύλο ποτέ πριν δεν έμοιαζε τόσο πραγματικό χαρίζοντας ταυτόχρονα μια ρουστίκ όψη.

Πατώματα